torstaina, elokuuta 07, 2014

Syksy käyntiin elokuussa

Helteiden jälkeen tapahtumat vähitellen käynnistyvät elokuussa. Syyskuulle ei vielä ollut tapahtumia, toivottavasti niitä löytyy seuraavassa kuun vaihteessa.

Valkosipulifestivaali on Keravan keskustassa 16.8. Ohjelma löytyy tästä. 

......
Nukketetatteri Ofelia esittää: Mörön unisukat, joka on tarina pelon voittamisesta, ystävyydestä ja unisukista. Esitys perustuu Nina Haikon kirjoittamaan samannimiseen kirjaan. Suositus: 1-6-vuotiaille. Kesto: 30 min.

Nukeilla näytteleminen, käsikirjoitus ja toteutus: Anne Lihavainen, Nukketeatteri Ofelia
Musiikki: Arto Kylmänen

Minun pikku mörköni -työpaja (45min): Työpajassa jutellaan möröistä ja kaikenlaisista pelottavista asioista yhdessä Jussi-jäniksen kanssa. Osallistujat tekevät oman mörkönuken, joka viedään varjoteatterinäyttämölle. Nuken saa työpajan jälkeen omaksi. Työpajassa jokainen oppii myös uuden laulun, Mörkölaulun! Sopii yli 4-vuotiaille. Paikalla myös Keravan liikkuva kirjasto: ota kirjastokortti mukaan ja tule lainamaan!

• TI 19.8. klo 17:30 Savion koulu, Juurakkokatu 33
•Tapahtuma on maksuton.

............

-------
Retki Tuusulan ja Paijalan hautausmaille

Savion kyläyhdistys järjestää retken edesmenneiden saviolaisten ja keravalaisten haudoille keskiviikkona 20.8. klo 17.00-20.00.
Lähtö Savion seurakuntatalolta, Koivikontie 9, klo 17.00. Bussi käy myös Kanniston ja Keskikadun pysäkeillä.
Tuusulan kirkkoa ja hautausmaata esittelee sekä tunnetuimmista vainajista kertoo suntio Annikki Hyvärinen, Paijalan hautausmaata esittelee matkailuopas Leena Jäntti. Paijalassa käydään myös monen vanhan saviolaisen tuntemien postinkantaja Elsa Laaksosen ja asemamies Aholan haudoilla. Lisäksi aikaa on varattu omaisten haudoilla käynteihin.
Sitova ilmoittautuminen viimeistään 19.8. puh. 040 7640139 Soile Alho tai soile.alho@gmail.com
Osanottomaksu 10 € maksetaan käteisellä bussiin noustessa. Kuljetuksen ja hautausmaiden esittelyn lisäksi hintaan sisältyy kahvit.
Lisätietoja antaa Matti Leskinen, puh. 0405116223 tai matti.leskinen@iki.fi

...........................

 OMAKOTITALON HISTORIAA KERAVALLA
STORRYDJAN HANKKEESTA NYKYPÄIVÄÄN
Tiistaina 26.8.2014 klo 18 opastettu kävelykierros Sompiossa, kokoontuminen Sarvimäentien ja Eskontien risteyksessä.
Tutustumme arkkitehti Risto Kostian johdolla Keravan vanhaan omakotitaloasutukseen. Esmerkkinä on Sompion kaupunginosan kortteli 103
ja sen ympäristö. Lähdemme klo 18:00 Sarvimentien ja Eskontien risteyksestä  kierrokselle Topiaantien ja Tuomaantien kautta Sarvimäentielle ja lähtöpisteeseen
Auton voi parkkeerata Killan koulun pihaan. Kierros kestää noin 1,5 tuntia. Kierroksen kokonaispituus on noin 600 metriä.

Keravan omakotiyhdistys
.
.....................

Ei kommentteja: