sunnuntaina, toukokuuta 25, 2014

17.5.2014 – Ravintolapäivä


Ravintolapäivä, mikä mahtava ruokapäivä. 
Ei tarvitse tehdä itse mitään, vaan voi kävellä naapuriin syömään!

Lauantaina 17.5. järjestettiin jälleen (nyt jo kansainvälinen) Ravintolapäivä. Saviolla oli avoinna neljä ravintolaa. Meillä oli omakin grilli kuumana, vain jälkiruoka puuttui, joten marssimme lähimpään "naapurikahvilaan", ja tiedustelimme mahdollisuutta ostaa herkulliselta kuulostavaa juustokakkua & mansikkakastiketta mukaan. Illalla teimme pyöräretken Salavapuistoon, jossa iltaan asti nyhtöpossuburgereita tarjonnut Yökyökki oli kerännyt jo mukavan lauman ympärilleen. 

Mistä on siis kyse? Neljä kertaa vuodessa järjestettävästä tapahtumasta, jonka pääosassa on hyvä ruoka. Lue lisää:
josta paljastuu mm. se, että parissa vuodessa pienen suomalaisen porukan idea on levinnyt niin, että popup-ravintoloita on Ravintolapäivänä jo tuhansia, sadoilla paikkakunnilla ja kymmenissä maissa. 

Seuraava Ravintolapäivä järjestetään 17.8.2014. Tapahtuman sivuilta löydät kartan, johon kaikki ravintolat on merkattu. (Vinkki: jos haluat nähdä kaikki Savion alueella sijaitsevat, laita hakusanaksi "Kerava" ja raahaa sen jälkeen karttaa alaspäin kohti Saviota. Ravintolat päivittyvät näkymään sitä mukaa, kun siirrät karttaa, ja näin saat varmimmin näkyviin kaikki.)

Ruutukaappaus osoitteesta http://www.restaurantday.org/fi/

Ei kommentteja: