maanantaina, huhtikuuta 14, 2014

Matti Leskinen jatkaa Savion kyläyhdistyksen johdossa


Savion kyläyhdistyksen vuosikokous on valinnut Matti Leskisen jatkamaan puheenjohtajana.
Järjestäytymiskokouksessa varapuheenjohtajaksi valittiin Enni Salovaara, sihteeriksi Johanna Sademaa, joka kuuluu hallitukseen varajäsenenä, ja rahastonhoitajaksi Soile Alho.

Muita hallituksen jäseniä ovat Maila Hölttä ja Eeva Kaarina Virtanen. Tero Salovaara jatkaa varajäsenenä. Toiminnantarkastajaksi valittiin Pirkko Virtanen ja varalle Irmeli Muttonen.

Lauantaina, huhtikuun 26. päivänä yhdistys järjestää Ravintola Wanhan Weijarin kanssa Varaslähtö vappuun -iltamat, joissa soittaa Keravan Opiston Kellariorkesteri. Toukokuun 21. pnä, keskiviikkona, Museo-Matti Nieminen pitää esityksen aiheesta ”Miten Saviosta tuli Savio”. Tilaisuus on Savion seurakuntatalossa ja se alkaa klo 18.

Toimintasuunnitelmaan kuuluu myös hautausmaakierros Tuusulaan ja elokuun tienoilla kävelyretki Tehtaanmäelle tutustumaan sen kohentuvaan ilmeeseen ja sitä koskeviin kaavoitusuunnitelmiin.

Savion kyläyhdistyksen Facebook-ryhmän jäsenmäärä kasvaa ilahduttavasti, mutta myös perinteisiä yhdistysjäseniä kaivataan lisää. 

Teksti: Maila Hölttä       

Ei kommentteja: