tiistaina, joulukuuta 03, 2013

Savion perinteiset Joulumyyjäiset la 30.11. 2013 - tunnelmia Savion koululta


Jo perinteiseksi muodostuneet Savion koulun joulumyyjäiset sujuivat mukavissa tunnelmissa la 30.11. 2013. Aurinkoinen päivä houkutteli paikalle paljon Savion koululaisia, lapsia sekä vanhempia. Koululla oli perinteiden mukaan myynnissä leivonnaisia, käsitöitä, ja uutena palveluna myytiin myös kampaaja/parturi palveluja. Lasten suosima Onnenpyörä oli käynnissä monen luokan pöydällä, sekä arpajaisissa onni suosi monta lasta viemään kotiin hienoja palkintoja. Mukavaa oli huomata, että myös lähiseudun päiväkodit, kuten Marttila ja Niinipuu osallistuivat myyjäisiin. Tämä yhteistyö varmasti lähentää päiväkodin ja koulun yhteistyötä, helpottaen lasten arkea, sillä koulu on tullut tutuksi jo ennen ensimmäisen luokan alkua.


Joulupukki vieraili koululla tuoden Savion lapsille Fazerin makeisia. Joulupukki oli otettu sankasta joukosta sekä joululauluista, joita hänelle reippaasti laulettiin. Savion paikallinen kauppa, K-Supermarket Oregano oli osaltaan tukenut 1-luokkalaisten pitämään buffettia koulun kotitalousluokassa, tarjoten luokkien käyttöön kertakäyttöastioita.


Kiitos jälleen kaikille osallistuneille, niin ahkerille vanhemmille, kuin ostajille, jotka osaltaan auttoivat Savion lapsia kerryttämään luokkaretkien rahastoja.

Mukavaa Joulun odotusta!

Terveisin,
Savion Koti-ja Koulu ry,
Mia Viklund

 

Ei kommentteja: