maanantaina, elokuuta 30, 2010

SAVIO - nyt ja aina, kyläjuhla Salavapuistossa 4.9.TULE VIIHTYMÄÄN SAVION KYLÄJUHLAAN


Savion kyläyhdistys täyttää 10-vuotta. Tämän kunniaksi järjestetään kyläjuhla yhdessä aktiivisten saviolaisten ja muiden innostuneiden toimijoiden kanssa.


Yhdistys haluaa teemallaan Savio – nyt ja aina korostaa asuinalueen omaleimaisuutta ja historiaa osana Keravaa. Kyläjuhlaa vietetään suihkulähteen äärellä Salavapuistossa lauantaina 4.9. klo 12.00-15.00. Tapahtumassa on tarjolla musiikkia ja viihdettä koko perheelle. Lapsille on luvassa ongintaa, askartelutyöpajoja, Minotaurus-peuhupaikka ja ilmapalloja. Kyläläisillä on myös mahdollisuus osallistua Eräkamujen järjestämään saappaanheittokisaan. Nuoret soittajat Kasper Kelohonka ja Iikka Puolakka esiintyvät ja samalla lämmittävät yleisöä juhlan pääesiintyjälle keravalaiselle X-Factorin voittajalle Elias Hämäläiselle. Kaupungin tervehdyksen tuo uusi kaupunginjohtaja Petri Härkönen.


”Toivon, että mahdollisimman moni tulee Salavapuistoon viettämään lauantaita ja nauttimaan yhdessäolosta. Useimmiten ihmisten kohtaamiset lisäävät hyvinvointia ja kyläyhdistys haluaa osaltaan lisätä asukkaidensa viihtyisyyttä omalla asuinalueellaan”, juhlatoimikunnan vetäjä Kirsi Kanerva-Poranen kertoo.Saviolla juhlitaan jo perjantaina 3.9. Savion alueen päiväkotien 5-6 – vuotiaat lapset juhlivat Salavapuistossa perjantaina aamulla klo 9.00-10.00. Silloin kyläyhdistys tarjoaa pientä purtavaa ja ilmapalloja.

JUHLA ON SIIRRETTY SISÄTILOIHIN SÄÄN VUOKSI.


Lauantaina kyläjuhlaa jatketaan iltamilla ravintola Wanhassa Weijarissa alkaen klo 19.30. Elämänmakuista "runua ja roosaa" esittää kansantaiteilija Soile Thun. Tanssit soittaa Kellariorkesteri. Nuorilla on mahdollisuus osallistua hohtobiljarditurnaukseen nuorisotalolla, Vanhalla Elzulla klo 18.00 alkaen.


Lisätietoja:

Kirsi Kanerva-Poranen

040 5916067

kirsi.kanerva(at)poranen.com

Pirjo Kokon laatimat julistet suurenevat klikkaamalla

1 kommentti:

e.marttio kirjoitti...

Mihin aikaan Elias Hämäläinen esiintyy????