tiistaina, elokuuta 11, 2009

Tavara kiersi Kannistossa
Lapsiperheet, etenkin lelujen ja pelien etsijät, löysivät parhaiten ja puoli-ilmaiseksi etsimänsä Kanniston koulun pihalla järjestetyltä Kierrätys- ja kirpputorilta.

Kaikkea mahdollista oli tarjolla kiinalaisista syömäpuikoista pitsipeittoihin ja perennojen taimiin.

Ostosten lomassa saattoi käydä kahviossa nauttimassa juuri leivottuja munkkirinkeleitä ja kääretorttua.

Nopeimmin tavara näytti vaihtavan omistajaa ilmaisessa kierrätyspisteessä. Varsinaisten aarteiden joukkoon kuuluivat hyväkuntoiset valurautapannu ja -pata, farkut ja keittokirja, joka neuvoi käyttämään mikroaaltouunia ruoanlaitossa.

- Ettekö perustaisi verkkoon kierrätys- ja kirppispisteen? ehdotti yksi asiakkaista Soile Alholle ja allekirjoittaneelle. Onhan näitä verkkokirppiksiä jo olemassa, niin miksei Savion kyläyhdistys lähtisi uusille markkinoille mukaan!
Kanniston koulun piha sopii hyvin kierrätystapahtumien järjestämispaikaksi. Se on kolmelta sivulta suljettu, ja katokset kahdella seinustalla antavat suojaa, jos pieni sade yllättää. Mutta mikä on taho, joka sen käytöstä ensi vuonna päättää?


Kanniston koulun tulevasta käytöstä nousi monia kysymyksiä. Koulu on hyväkuntoinen niin ulkoa kuin sisältä. Eteisen lasivitriinissä täytetyt eläimet odottivat poiskuljetusta. Vitriiniin kiinnitetyssä tarralapussa luki Kaleva. Sieltä löytyy toisia lapsia niitä tutkimaan.

Teksti: Maila Hölttä
Kuvat: Riitta Törmänen

Kuvat suurenevat klikkaamalla

Lisää kuvia löytyy tästä

Ei kommentteja: