sunnuntaina, elokuuta 23, 2009

Savion Talent 2009

Savion Talent-kisa järjestettiin toisen kerran 14.5.2009 Savion koululla. Esityksiä oli peräti 14. Talentissa oli hienoja esityksiä, mm. jumppa-, tanssi- ja lauluesityksiä.


Mukana olivat Talentin viimevuotiset voittajat Alma ja Nea Hip hop –esityksellään. Tytöt esiintyivät jälleen loistavasti ja sijoittuivat jaetulle kolmannelle sijalle.
Voittaja oli tänä vuonna Janina (11 v. )Keskustan koulusta. Janina lauloi ja soitti pianolla Christina Aguileiran kappaleen "You are beautiful". Janinan laulu ja soitto oli erittäin kaunista kuunneltavaa.

Toiseksi sijoittui taidokas Helinä-esitys, jonka esittivät Helmi-Riina, Henni ja Iina-Kaisa Kanniston koulusta. Esityksen tekijä oli heidän valmentajansa. Esityksen lisäksi saatiin ihailla tyttöjen upeita esiintymisasuja.
Savion koulun toisen luokan oppilas Selja sijoittui voimisteluesityksellään hienosti jaetulle kolmannelle sijalle. Selja esiintyi upeasti vanteella.
Jaetulle kolmannelle sijalle Seljan sekä Nean ja Alman kanssa sijoittui myös Saara (15 v.) Sompion koulusta. Saara laului kauniisti Haloo Helsinki -yhtyeen kappaleen "Mua ei oo".

Suurin osa illan esiintyjistä oli tyttöjä, mutta myös muutamia poikia oli esiintymässä.


Talent-illan aloittivat Savion koulun neljännen luokan oppilaat Leevi ja Lucas reippaalla musiikkiesityksellä. Lucas soitti taitavasti rumpuja ja Leevi hienosti bassoa.Myös muita upeita Savion koulun oppilaiden tanssiesityksiä nähtiin illan aikana. Yksi niistä oli neljännen luokan tyttöjen hieno tanssi.Neljännen luokan Jenna ja kolmannen luokan Janette esittivät kivan tanssiesityksen "Smurffipeli". Esiintymisvaatteet sopivat hyvin esitykseen.
Neljännen luokan Riia ja Rosaliina lauloivat kauniisti Kristiina Braskin kappaleen "Silmät sydämeen".Juontajana oli Radio Novasta tuttu Kimmo Vehviläinen ja tuomareina toimivat Jupe Tuomola, käsikirjoittaja ja toimittaja, Sanna Saarijärvi, näyttelijä ja Teppo Leppänen, rumpali yhtyeestä Incredible Nothing.


Lapsituomareina toimivat neljännen luokan Madleena, Jade ja Aleksi.
Kaikki Talent-kisasta tullut raha meni Savion koulun 4b-luokalle leirikoulun hyväksi. Ilta oli hauska ja onnistunut. Toivottavasti ensi vuonna saadaan nauttia uusista hienoista Talent-esityksistä.


Kirjoittajina 4B-luokan oppilaat ja opettaja Tiina

Kuvat suurenevat klikkaamalla

Ei kommentteja: